alles [ɑləs], kopij [koːˈpɛi̯]

ik wil graag langzaam leven

voor het huis wakker wordt mediteren
genieten van de tijd
heet water uit de fluitketel, langzaam bereid
een kopje verse thee serveren

ik wil graag langzaam leven

bewust genieten van het moment
duurzaam en tevreden
goede herinneringen als fundament
maar niet onnodig stilstaan bij het verleden

ik wil graag langzaam leven

hoogwaardig en lekker eten
gezond, bewust… écht
matig bewegen, beetje zweten
en af en toe maximaal slecht

ik wil graag langzaam leven

rust in je hoofd, kalmte als vanzelf
met aandacht voor elkaar
tijd voor een ander, maar ook voor jezelf
verbinding wordt tastbaar

ik wil graag langzaam leven

reizen niet als middel, maar als bestemming
geduldiger, afwachtend
de zon aan de horizon, totale berusting
en soms even alle paardenkrachten

ik wil graag langzaam leven

geen socials meer met mij als gijzelaar
doelloze afleiding zonder enig benul
boeken lezen, onbereikbaar
analoog en 1.0

ik wil graag langzaam leven
maar de tijd gaat zo snel

Over Schrijver [ˈsxrɛi̯vər]

ster van de show | meisje | vrouw | moeder 2 van het jaar| “een gezicht zonder sproeten is als een hemel zonder sterren” | taalfetisjist | verbivoor | woord nerd | leesverslaafd | heerlijk moeilijk (en het zou fijn zijn als u dat beaamt) | vloeiend in lelijke woorden | inkt van binnen en buiten | lang verhaal kort… I’m Batman

Reacties

Reacties zijn gesloten.

Categorieën

Lectori Salutem

Op proef is door mij de gelegenheid tot reageren geactiveerd - echter op basis van moderatie. Het betamelijk en respectvol adresseren van uw medemens is hier fundamenteel. Mocht u permament aanstoot nemen aan mijn epistels of kan mijn gevoel voor humor u niet bekoren, dan kan ik u slechts meegeven dat mijn intenties zuiver zijn en verwijs ik u naar het kruisje rechtsboven (of linksboven als u Apple-fan bent). Het zij zo.

Rijkswachter

Merel Morre

Misschien zijn we
juist nu we
van alles
van alles vinden
pas echt iets verloren